KFC va introduce în meniuri carne făcută la IMPRIMANTA 3D
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Schimbare uriaşă la KFC. Compania a anunţat că va introduce în meniul său carne care va fi realizată cu ajutorul unei imprimante 3D. 

KFC face paşi mari în încercarea de a realiza "restaurantul viitorului", prin lansarea unei tehnologii inovative de imprimare a cărnii de pui la imprimanta 3D. Ideea acestor cărnuri ale viitorului a venit ca urmare a creşterii interesului pentru un stil de viaţă sănătos, dar şi a cererii anuale pentru alternative la carnea tradiţională, anunţă compania printr-un comunicat

Scopul proiectului este de a produce primele degeţele de pui create în laborator din lume. Acestea vor fi extrem de apropiate ca aspect şi gust de carnea tradiţională, însă vor fi mai prietenoase cu mediul. Produsul final pentru test va ajunge în restaurantele KFC din Moscova în toamna lui 2020. 

"La KFC, monitorizăm cu atenţie ultimele trenduri şi inovaţii şi facem tot posibilul să ne păstrăm în tendinţe prin introducerea tehnologiilor avansate în restaurantele noastre. Carnea produsă în laborator este următorul pas în dezvoltarea conceptului de restaurant al viitorului. Experimentele noastre cu tehnologia de printare 3D pentru a face produse de pui poate rezolva mai multe probleme globale", a transmis Raisa Polyakova, manager general al KFC Russia. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel