Kepa Arrizabalaga a evidenţiat "relaţia bună" dintre portarii echipei Spaniei
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Kepa Arrizabalaga, portarul clubului englez Chelsea şi al naţionalei de fotbal a Spaniei, unul dintre artizanii victoriei cu România (2-1) cu două parade în ultimele minute de joc, joi, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020, a evidenţiat "relaţia bună" şi atmosfera relaxată de la echipa reprezentativă cu David de Gea şi Pau Lopez, informează agenţia EFE.

La ultima fază a jocului, în min. 90+2, când Kepa a salvat golul la mingea trimisă cu capul de Puşcaş, De Gea şi-a manifestat bucuria de pe banca rezervelor, demonstrând astfel buna ambianţă din interiorul grupului.

"Cine joacă este decizia selecţionerului. Ne-am pregătit toată săptămâna, ne-am antrenat împreună într-o ambianţă bună şi avem o relaţie foarte bună toţi trei", a adăugat Kepa.

"Ne aflăm de ceva vreme împreună la echipa naţională, iar meci de meci echipa este cea care beneficiază", a declarat Kepa pentru Teledeporte.

Kepa a mai scos în evidenţă capacitatea echipei de a suferi în ultimele minute. "Sunt fericit pentru victorie deşi am suferit în ultimele minute. Dar am ştiut să fim uniţi şi să ne apărăm. Echipa a făcut un meci mare", a mai spus el.

Portarul spaniol a lăudat, totodată, prestaţia omologului său român Ciprian Tătăruşanu, care a avut mai multe intervenţii salvatoare în prima parte a jocului. "El a scos trei goluri clare. Aveam şansa să intrăm la pauză cu un avantaj mai mare, dar portarul lor a făcut un meci mare şi a evitat ca scorul să fie mai mare".

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Spaniei cu scorul de 2-1 (1-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

Tricolorii au fost dominaţi categoric în prima repriză, iar Spania putea câştiga la un scor categoric, dar portarul Tătăruşanu a făcut minuni, pentru ca pe final România să treacă de două ori pe lângă egalare.

Sergio Ramos (29 - penalty) şi Paco Alcacer (47) au marcat golurile ibericilor, în timp ce pentru echipa antrenată de Cosmin Contra a înscris Florin Andone (59), la trei minute de la intrarea sa pe teren. Spania a jucat în zece oameni din min. 79, după eliminarea lui Diego Llorente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel