Kate Middleton, singură în Irlanda de Nord. Ce face și de ce lipsește Prințul William
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Kate Middleton
Kate Middleton
Kate Middleton este pentru prima dată singură, într-o vizită în Irlanda de Nord. Ce face acolo și de ce nu este însoțită de Prințul William. 

Ducesa Kate, soţia prinţului William, s-a întâlnit miercuri cu mai multe familii irlandeze în timpul unei vizite surpriză în Irlanda de Nord pentru a promova un sondaj la nivel naţional ce vizează îmbunătăţirea condiţiilor pentru copiii din Marea Britanie, relatează Reuters.

În prima sa vizită singură în Irlanda de Nord, ea a vizitat Ark Open Farm, un punct de atracţie dedicat familiilor specializat în creşterea unor rase rare de vite şi care dispune de zone de joacă şi activităţi pentru copii.

A început turneul în Marea Britanie

Ducesa de Cambridge se află într-un turneu în Marea Britanie pentru a promova un sondaj la nivel naţional axat pe îmbunătăţirea condiţiilor pentru copiii din ţară. Ea urmează să meargă apoi în Scoţia şi are deja proiecte în Anglia şi Ţara Galilor.

Kate a vizitat domeniul de 40 de acri alături de personalul fermei, ca parte a interesului său în acţiunile organizaţiei non-profit Early Years din Irlanda de Nord care promovează îngrijirea de înaltă calitate a copiilor.

Ducesa de Cambridge a fost întâmpinată la sosire de premierul Irlandei de Nord, Arlene Foster.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel