Cum slăbești 10 kilograme într-o săptămână. Karmen, fiica lui Adi Minune, DIETĂ...MINUNE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Karmen, fiica lui Adrian Minune a vorbit deschis despre cum se menține în formă, mai ales după ce a născut. 

Karmen, sau Carmen Simionescu pe numele ei adevărat, fiica cea mare a lui Adrian Minune, are 21 de ani este una dintre artistele apreciate din ultimii ani. Artista nu lipsește din sala de sport aproape niciodată, mai ales după ce a născut și încearcă să se mențină mereu în formă. 

Care sunt secretele fiicei lui Adrian Minune

„Nu am probleme cu greutatea, deci nu fac sport de nevoie. Este o plăcere. Fiind artist, simt nevoia de a fi și un model pentru oamenii din jur. Un corp frumos și sănătos ajută la încrederea în sine. Deci sportul nu trebuie să lipsească din viețile noastre. Fiecare mușchi din corpul nostru este important.

Încălzirea contează foarte mult, când vine vorba de sport. Un mușchi încălzit funcționează la un nivel mai înalt și, prin asta, evităm afecțiuni sau alte probleme cum ar fi întinderile sau, mai grav, fracturile. Încep cu gâtul și apoi fiecărei secțiuni de mușchi îi aloc câte două minute de încălzire", a povestit Carmen Simionescu, citează gsp.ro.

„Îmi place ca atunci când mă antrenez să am oglindă, fiindcă așa mă pot asigura că îmi execut corect seriile. Aleg ținute sport care îmi scot în evidență corpul. Dacă îți place persoana din oglindă, motivația crește. Nu mănânc mult, mai exact, nu mănânc până mă satur. Mănânc cât am nevoie. Am redus dulciurile și fast-foodul și mă simt foarte bine. Cum ritmul meu nu îmi permite să am mese regulate, mănânc puțin de câte ori am o pauză”, a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel