Karma în dragoste. Voropchievici: Patru zodii agresive
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Zodii
Zodii
Numerologul Mihai Voropchievici a numit patru zodii agresive, în funcție de karmă. 

Berbec, Balanță, Rac și Capricorn sunt cele patru zodii care au karmă de agresivitate. În ceea ce privește Berbecul, Voropchievici atrage atenția că ”aceasă karmă de agresivitate trebuie să fie controlată. În cuplu, nu are ce căuta agresivitatea. Chiar dacă ai ridicat tonul - ai lămurit o problemă, dar asta nu însemnă că eu, automat, prin agresivitatea respectivă îmi dovedesc cât de multă dragoste am.”

”Aceeași poveste se întâmplă și la Balanță, care are de multe ori o proastă utilizare a unor fonduri materiale. Și atunci, nu mai are cum să ofere dragoste pentru că nu mai are forța financiară. Dragostea la Balanță trece prin fantasmagoria asta că dacă va fi îmbrăcat și pus la patru ace automat va crea o stare de bine celor din jur. De multe ori vine ostentativ să-și ofere dragostea asta prin a-ți băga pe gât un cadou ca să-ți demonstreze cât de mult te iubește. Dar tu nu ai nevoie de așa ceva pentru că vrei să-ți cumperi ce îți place ție. Și atunci devine agresiv.” a descris zodia Balanță. 

În ceea ce privește Racul ”este bun, afectiv și familist, dar la fel de agresiv precum Berbecul și Balanța”. ”De multe ori, Racul vine și pune interdicții. În momentul când nu îi convine ceva, lovește direct în sexualitate, adică își neglijează partenerul.” spune Voropchievici.

”Și Capricornul face la fel. Îl ia pe 'Nu' în brațe: 'N-am chef', 'nu-mi trebuie', 'nu vreau', și a tras linie. Și te-a pedepsit! Folosind aceasta pedeapsă se ajunge la dispute fantastice”, a spus Mihai Voropchievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel