Karma Ghiţă. Voropchievici: Cine urmează. Este un an al plăţilor
Autor: Sebastian Florea | Publicat pe: 13 feb 2018, 15:55
WhatsApp
Mihai Voropchievici a analizat, în ediția de marți după amiaza a emisiunii "Esențial", karma lui Sebastian Ghiță.

"El nu a făcut decât să acceseze legea atracției universale, adică ceea ce oferi altuia, la rândul tău primești, dar nu o singură dată, ci în măsură triplă. Funcționează legea duplicității. Iar, în momentul în care încep aceste destăinuiri, va propun să fiți foarte atenți pentru că nu este un sigur șarpe - i-ai tăiat capul, după aceea poți să-l juipoi, să-ți faci un baston din pielea lui - aici e o hidră!

Sunt trei capete pe care voi, jurnaliștii, trebuie să le descoperiți. Vă propun să urmăriți principiul domino-ului. Prima piesa care va cădea va produce o reacție în lanț, iar punctul terminus este cel care a propulsat-o și voi știți foarte bine cine a stat 10 ani în capul țării", a spus Mihai Voropchievici.

Şi Băsescu a făcut aceeaşi mărturie. Probabil că anul acest vor ieşi atâtea lucruri, ascunzişuri... vor ieşi toate la ivelă! Pentru că este un an cu o karmă fantastică. Un an al plăţii a datoriilor karmice. Toţi plătim toate prostioarele pe care le-am făcut. Dar mai ales alea cu voie. Când ai greşit, Dumnezeu îţi mai dă clemenţă şi de mai iartă. Dar când ai greşit cu bună ştiinţă şi în detrimentul unei persoane pentru a obţine tu nişte foloase... Nu vreau să mă pronunţ pentru că efectul este fantastic. Am lansat bumerangul. Cine l-a lansat, acuma să fie pregătit. Dacă reuşeşte să-l prindă e ok, dacă nu, i se întoarce drept în frunte." a mai spus numerologul la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?