Kanye West s-a însurat. Cât de mult seamănă noua soţie cu Kim Kardashian
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video TMZ
captură video TMZ
Presa mondenă din America a făcut marele anunț: la doar două luni de când i s-a pronunțat divorțul de Kim Kardashian, Kanye West le face o surpriză fanilor.

Chiar dacă se află într-o perioadă nu tocmai strălucită din punct de vedere profesional, Kanye West a făcut pasul cel mare şi s-a însurat cu o angajată de la firma sa de creație a celebrilor pantofi sport Yeezy. Așa cum a prezentat TMZ, Kanye West și Bianca Censori, noua sa mireasă, au fost surprinși împreună în oraș chiar de la începutul săptămânii.

În ciuda imaginii de "dur" pe care o are rapperul american, el este destul de conservator și un familist convins. Convingerile înverșunate i-au condimentat din plin mariajul cu Kim Kardashian care, într-un final, a eșuat lamentabil. Din fericire, cei doi au împreună patru copii, la care țin enorm. Potrivit informațiilor furnizate de presa americană, Kanye West s-a însurat cu angajata sa, Bianca Censori, în cadrul unei ceremonii private în Beverly Hills, joi.

Asemănare izbitoare cu Kim Kardashian

Aleasa inimii sale lucrează la Yeezy de câțiva ani și până să se vopsească blondă, părea copia fidelă a fostei sale soții, celebra antreprenoare Kim Kardashian. Fericitul cuplu și-a făcut apariția joi la Waldorf Astoria din Beverly Hills cu panglicile de nuntă și verighete, însă, nu este încă cert dacă au încheiat și căsătoria civilă, așa cum notează TMZ.

Rapperul Ye, așa cum mai este cunoscut Kanye West, a fost văzut în repetate rânduri la hotel și se pare că ar și locui acolo. Starul controversat a scos și o piesă recent, cu titlul ”Încă o dată Censori”, cu trimitere clară la noua sa soție. Nu se știe de când au început cei doi o relație amoroasă, dar Bianca Censori este angajata lui Kanye West din noiembrie 2020.

Acum două luni, s-a pronunțat divorțul dintre rapper și Kim Kardashian. Cei doi au fost căsătoriți timp de 7 ani, însă comportamentul din ce în ce mai ciudat și radical al lui Kanye West a determinat-o pe vedeta de reality-show să întrerupă legăturile cu el. Cei doi au împreună 4 copii: North, 9 ani, Saint, 7 ani, Chicago, 4 ani, și Psalm, 3 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel