Kanye West își organizează propria ÎNMORMÂNTARE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Instagram - Kanye West
Sursă foto: Instagram - Kanye West
Kanye West a dezvăluit că a început să își organizeze propria înmormântare. 

Într-un interviu recent cu artistul Tino Sehgal și Kanye West, al cărui nume legal este acum Ye, acesta din urmă a vorbit despre transformarea proprietăților sale în biserici și îndepărtarea capitalismului. El și-a împărtășit și gândurile despre ”moartea lui Kanye West”, relatează RT

În timpul lungii conversații, Ye a dezvăluit că intenționează să pună în scenă un spectacol intitulat ”The Funeral Rehearsal of Kanye West” (Repetiția pentru înmormântarea lui Kanye West - trad.), care ar fi oficial ”moartea lui Kanye West”.

”Moartea ego-ului care ne separă este nașterea umanității”, spune rapperul. ”Să încep prin a mă sinucide. Cu cât ești mai puțin, cu atât este mai mult loc pentru Dumnezeu”, a adăugat el.

Ideea showului a venit în Berlin

Ye nu a oferit detalii mai precise despre piesa de spectacol planificată, în afară de faptul că a fost concepută în timp ce el se afla într-o excursie la Berlin.

Pe tot parcursul interviului, Ye a vorbit despre ambițiile și design-urile sale, precum și despre importanța ca oamenii să comunice cum vor, în loc de cum se așteaptă alții să facă, în timp ce a recunoscut că el însuși a avut o idee melodramatică

”Știi, am primit o mică picătură de ciudățenie, acea picătură aurie care se transformă în popularitate”, a spus el, continuând: ”Dar nu pot lăsa pe nimeni să mă iubească prea mult, pentru că voi intra în această capcană a iubirii. Și apoi le datorez tuturor să fiu persoana de care s-au îndrăgostit. Și nu voi fi niciodată acea persoană. Trebuie să am întotdeauna libertatea de a fi antipatic, astfel încât să pot fi mereu eu”. 

Kanye West şi-a schimbat oficial numele

Artistul va putea să folosească numele "Ye", fără nume de familie şi fără al doilea prenume, după ce un judecător din Los Angeles a aprobat cererea oficială depusă în instanţă de artistul de 44 de ani, a confirmat un purtător de cuvânt al tribunalului din metropola americană.

Rapperul a depus acea solicitare la sfârşitul lunii august 2021, invocând "motive personale".

Artistul, aflat în proces de divorţ de vedeta americană de reality-show Kim Kardashian, a dorit să înlocuiască prin "Ye" - porecla lui folosită de multă vreme - numele integral care apare în documentele sale de stare civilă din Statele Unite, Kanye Omari West, renunţând astfel definitiv la numele lui de familie.

Rapperul a lansat în 2018 un album care se intitulează "Ye", scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel