DISCOTE-K, Kanal D: Spectacolul mitei la români și noua orânduire capitalistă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Spectacolul mitei la români și noua orânduire corporatistă sunt subiectele incendiare ale ediției de sâmbătă a show-ului de comedie care întrece orice imaginație, "DISCOTE-K", de la Kanal D.

Sâmbătă, de la 21.30, în "Discote-k" este supus atenției spectacolul mitei la români. De la polițist sau doctor până la învățătoarea care "face lobby" pentru fondul clasei, toate aceste personaje devenite clasice în peisajul social autohton sunt foarte active și în "DISCOTE-K".

"Gluma-i glumă, dar și când te confrunți în realitate cu așa ceva îți vine să plângi! ", a declarat actrița Paula Chirilă.

Tot în ediția de sâmbătă, telespectatorii vor avea ocazia să urmărească scketch-ul cu tema noua orânduire corporatistă.

"Uneori, în corporații se instaurează adevărate sisteme totalitate în miniatură, apar birouri întregi de Yes Men-i, oamenii se înregimentează... Așa că să nu vă mire dacă ne veți vedea aliniați frumos, făcând gesturi mecanice, chiar și când ne luăm prânzul! J La filmarea scenei despre care vă spun ne-am sincronizam repede, am mâncat sandwitch-urile într-o cadență perfectă, nu a fost nevoie de nicio dublă!", a dezvăluit Paula Chirilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel