Kamara, reacție DURĂ. Ce spune despre JOCUL politic: Un mare dezavantaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kamara a vorbit despre negocierile dintre partide și jocul politic, după alegerile parlamentare. 

Kamara a fost întrebat cum vede politica românescă, după alegerile parlamentare.

"Am văzut toată asta cu demisia, cu toată această nesiguranță la nivel de vârf a politicii românești și e îngrijorător, pentru că, în continuare, viața e aceeași, problemele sunt aceleași în sănătate, cu pandemia, cu lipsa banilor la toate nivelele, mai ales la cel artistic unde nu se întâmplă nimic. Cred că toată această stare de nesiguranță nu e decât un mare dezavantaj.

În aceste momente era mult mai bine să se găsească o cale să se înțeleagă și să avem un Guvern cât mai repede. Măcar acum, după sărbători, să fie totul clar. Dar în ritmul ăsta, tare îmi e că o să mai tărăgănăm povestea asta o vreme și nu o să avem nici cu cine vorbi și nici de cine să ne luăm pentru ceea ce se întâmplă în momentul de față", a declarat Kamara, în direct la B1 TV.

Artistul a vorbit și despre problema artiștilor

"Ar fi cazul să ne unim și să facem front comun. Este crunt, cum este pentru mulți români. Problema la noi este că noi nu beneficiem nici de șomaj, nici de pensie, cum beneficiază alții și așa se face că alții au căutat alte surse de venit. Nu este ușor când vezi că toate viața ai învățat asta, când ai fost crescut pentru asta (n.r. muzică, artă) și să ți se spună să te reprofilezi, cum s-a mai zis în unele situații. Toată problema aduce un haos la nivel social", a completat artistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel