Kamara a dat-o pe față cu noua iubită!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Spre sfârșitul lunii iunie, Kamara a început să posteze pe paginile sale de socializare poze cu o fată care părea misterioasă. 

Cu toții s-au întrebat dacă aceasta este sau nu noua sa iubită, dar artistul a fost, la început zgârcit în declarații.

Acum, pare să fi dat cărțile pe față! Și-a dus iubita la mare, pe litoralul românesc, a sărutat-o cu foc și a arătat poza tuturor, căci a urcat-o pe Facebook. Kamara nu se mai ascunde și dacă la început a fost reticent în a se lansa în declarații cu privire la noua sa cucerire, de teamă că relația este la început și nu a vrut să se grăbească, iată că a dat-o pe față!

Roberta Alexa, iubita lui Kamara, a apărut la emisiunea „Te vreau lângă mine”, fiind în căutarea unui partener de viață. Destinul i l-a adus însă în brațe pe artist.

(oar_w460)

Kamara a traversat o perioadă nu tocmai favorabilă pe plan sentimental. Artistul și fosta lui soție, Oana, care i-a dăruit un băiețel pe nume Leon, de 4 ani, au decis să se despartă după cinci ani de relație. Kamara a fost implicat într-un scandal, fiind vorba de un triunghi amoros, căci între el și soția lui a apărut și amanta Mădălina. Cântărețul și-a asumat la un moment dat relația cu amanta și de aici a pornit iureșul. Un adevărat maraton sentimental! Mai ales după ce acesta a fost părăsit de amantă… Acum pare să-și fi găsit liniștea. Cel puțin pentru o perioadă!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel