Juventus, eliminată din Liga Campionilor. Chelsea, calificare în ciuda problemelor. REZULTATE FINALE
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de Dom Le Roy, de la Pexels
Fotografie creată de Dom Le Roy, de la Pexels
Iată rezultatele finale ale meciurilor din optimile Ligii Campionilor de miercuri, 16 martie. 

Villarreal a reușit surpriza și a eliminat-o pe Juventus în optimile Champions League. După 1-1 în tur, "Submarinul galben" s-a impus cu un neverosimil 3-0 în deplasare. Toate golurile au fost marcate pe final, în interval de 14 minute. Golurile au fost marcate de Gerard Moreno, Pau Torres şi Danjuma pentru spanioli, arată Digisport. 

Chelsea s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor în ciuda problemelor financiare prin care trece. Lille a deschis scorul, dar londonezii au marcat de două ori pe final şi au mers mai departe, cu 4-1 scor general. 

Chelsea a riscat să fie eliminată din Liga Campionilor la 'masa verde'

'Companiilor deținute de oligarhii ruși nu li se permite să intre pe teritoriul Uniunii Europene, în urmă sancțiunilor impuse împotriva Rusiei pentru că a invadat Ucraina. Iar articolul 2 din Regulamentul Consiliului European susține că: toate fondurile și resursele economice aparținând persoanelor fizice, entităților sau organismelor asociate acestora sunt înghețate' și că 'fondurile sau resursele economice nu vor fi puse, direct sau indirect, la dispoziția persoanelor fizice (...) entităților sau organismelor asociate acestora (...) și nici eliberate în folosul acestora'. Prin urmare, fără o derogare specială,

Chelsea nu ar fi putut, astfel, juca meciul cu Lille, din optimile Ligii Campionilor, și risca să fie eliminată, nemaiputând să își apere trofeul câștigat anul trecut. Situaţia s-a rezolvat, însă.

Chelsea are de suferit după ce Vladimir Putin a invadat Ucraina. Din cauza relației bune pe care patronul Abramovich o are cu liderul de la Kremlin, campioana Europei a primit numeroase sancțiuni.  

De asemenea, Chelsea a cerut ca meciul de sâmbătă de pe terenul lui Middlesbrough, din sferturile de finală ale Cupei Angliei la fotbal, să aibă loc cu porţile închise, din motive de "integritate sportivă", deoarece clubul londonez nu poate vinde bilete din cauza restricţiilor impuse de autorităţile britanice, informează Reuters.

"Este important pentru competiţie ca meciul împotriva lui Middlesbrough să meargă înainte, totuşi, cu o reticenţă extremă, cerem conducerii FA să dispună ca meciul să se joace cu porţile închise din motive de integritate sportivă", a declarat marţi gruparea din Premier League într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel