Justin Bieber are cel mai vizionat clip din istoria site-ului Youtube - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Justin-Bieber
Justin-Bieber

Un videoclip al cântăreţului canadian Justin Bieber, un idol al adolescenţilor nord-americani, a fost vizualizat de peste 500 de milioane de ori pe YouTube, devenind astfel cel mai vizionat clip din istoria acestui site.

Videoclipul intitulat "Justin Bieber - Baby ft. Ludacris" a fost vizionat de 501,026,019 de ori, până luni, la ora 13:00. Clipul îl prezintă pe adolescentul canadian în vârstă de 16 ani jucând bowling cu câţiva prieteni, scrie Mediafax.

Fapt notabil, circa 1,1 milioane de persoane au ţinut să semnaleze că nu au apreciat ("dislike") acest videoclip, numărul lor fiind de două ori mai mare faţă de cel al persoanelor care au apreciat videoclipul (578.000 de utilizatori).

Videoclipul lui Justin Bieber a detronat înregistrarea video realizată de un utilizator amator, intitulată "Charlie bit my finger - again", în care un bebeluş muşcă degetul unui băieţel, care deţinea recordul de vizualizări pe YouTube, fiind vizionat de 362 de milioane de ori.

Între Justin Bieber şi site-ul YouTube idila continuă. Totul a început pentru Justin Bieber în ziua în care mama lui a postat pe YouTube câteva înregistrări video care îl prezintă pe fiul ei adolescent cântând piese de Usher, Justin Timberlake şi Stevie Wonder în faţa prietenilor şi a membrilor familiei sale. Aceste înregistrări au trezit foarte repede interesul utilizatorilor de internet.

Justin Bieber este, printre altele, una dintre vedetele cel mai urmărite pe platforma de microblogging Twitter, având aproape 9 milioane de admiratori, şi se află din acest punct de vedere implicat într-o cursă cot la cot cu Lady Gaga.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar care în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale anului 2010 în general. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel