JUST US AIR, o nouă companie aeriană românescă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ecaterina Dumitrescu
WhatsApp
Just Us Air
Just Us Air

Just Us Air este cea mai nouă companie aeriană cu capital sută la sută românesc. Compania va opera aeronave Airbus din familia A 320.  Just Us Air dispune în acest moment de două aeronave A319 și A321, în configurație de 144 de locuri și 220 de locuri. Investiția se cifrează la mai multe milioane de euro, iar compania mizează pe o dezvoltare rapidă fiindcă targetează piața de zboruri charter.

 
Compania are pregătite echipajele de cabină și echipaje de zbor, care, în momentul de față, totalizează un număr de 49 de persoane, ceea ce înseamnă câte trei echipaje pentru fiecare aeronavă. 
 
Just Us Air va achiziționa și aeronave lung curier pentru începerea operării de curse intercontinentale. În România, nici Tarom, nici Blue Air nu operează încă pe aceste destinații. 
(w670)
Comandantul Dan Iuhas, în zbor de noapte deasupra Indiei
 
Just Us Air va atinge pamântul românesc pentru prima dată vineri seară, la ora 21.
CEO companiei este comandantul Dan Iuhas, un veteran al zborului, pilot și comandant de aeronave de peste 30 de ani. Înainte de Just Us Air, Dan Iuhas a fost pilot la China Southern Airlines, Singapore Airlanes, Carpatair, Jetran Air, Medallion Air și a zburat pentru companiile private ale înalților demnitari ONU. 
 
“Just Us Air este o realitate, a spus comandantul Iuhas, în exclusivitate pentru DC News. Anul acesta vom mări flota la trei aeronave, anul viitor vom mai achiziționa încă două de scurt și mediu curier, iar din 2020 vom achiziționa aeronave de lung curier. Intenționăm să devenim o companie relevantă, nu doar în plan local, ci pe plan european.” Comandantul Iuhas va fi unul dintre piloții comandanți ai companiei Just Us Air. 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel