Data publicării:

Jurnalul secret al lui Heath Ledger, făcut public

Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern | Categorie: Arhiva
WhatsApp

La cinci ani de la moartea celebrului actor Heath Ledger, tatăl acestuia face public un jurnal pe care acesta l-a ținut pentru a intra mai bine în pielea personajului Joker din filmul „ The Dark Knight”.

Autor: Andra Imbrea

Heath Ledger a murit pe 22 ianuarie 2008, la vârsta de 28 de ani, cu şase luni înainte de apariția filmului „The Dark Knight”. Pentru interpretarea celebrului personaj Joker, actorul a fost premiat la Oscar.

Tatăl actorului a făcut public jurnalul pentru ca fanii să poată vedea cum a reuşit Heath Ledger să intre în pielea celebrului personaj, dar şi câte probleme i-a creat. „Acesta este jurnalul. Heath s-a închis pur şi simplu într-o cameră de hotel timp de mai multe săptămâni. A studiat personajul în cele mai mici aspecte. Aşa era el. Îi plăcea să se afunde în lumea personajelor sale, însă de data asta a fost mai mult", a declarat tatăl actorului australian.

La sfârşitul jurnalului se vede o fotografie cu Heath Ledger în rolul personajului The Joker. "Aici a făcut un test de machiaj cu opt luni înainte de deces. Înainte de încheierea şedinţei foto, el a scris bye, bye, pe spatele paginii cu fotografia. Mi-a fost foarte greu să văd asta", a mai spus tatăl actorului, Kim Ledger.

Închis într-o cameră de hotel o lună de zile

În 2007, actorul a declarat că a început să țină un jurnal pentru a intra mai bine în rolul personajului. „Am stat într-o cameră de hotel din Londra timp de o lună. M-am închis pur şi simplu. Mi-am făcut un jurnal şi am experimentat diferite voci. Era important să găsesc o voce şi un râs emblematice. Am ajuns în final pe tărâmul unui psihopat - o persoană care are foarte puţină consideraţie sau deloc pentru faptele sale. The Joker este un sociopat, un clovn criminal cu sânge rece, iar Chris mi-a dau frâu liber. Ceea ce este amuzant, pentru că nu există limite la ceea ce poate să facă The Joker. Nimic nu-l intimidează şi totul pentru el este o glumă bună", a declarat actorul pentru Empire Magazin.

Medicii legiştii au hotărât că moartea actorului a survenit accidental, "din cauza unei intoxicaţii acute provocate de efectele combinate" a şase medicamente, antidepresive, analgezice şi anxiolitice, însă au existat speculaţii că Ledger ar fi fost profund afectat de ultimul său rol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel