Jurnalistul Rareș Bogdan nu va mai candida la parlamentare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan a declarat luni seara la Realitatea Tv că nu va candida din partea PNL la alegerile parlamentare, deoarece dorește să-și continue cariera de jurnalist.

Rareș Bogdan a decis să refuze oferta făcută de Crin Antonescu de a candida la alegerile parlamentare din nouă decembrie din partea liberalilor. Jurnalistul a spus că va continua să lucreze în presă, menționând că dacă ar fi în situația de a alege un partid pentru care să intre în politică, acela ar fi PNL. ”"Eu voi continua să fac jurnalism, cu Andreea Creţulescu, cu Mircea Dinescu, cu Cozmin Guşă şi cu restul colegilor mei de aici. Cred că aici e locul meu, în presă. Dacă ar fi să intru, aş intra în PNL, indiscutabil. Şi le mulţumesc foarte mult pentru gestul acesta. Sunt convins că vor duce lupta mai departe. Decizia a fost luată după ce am stat de vorbă cu familia şi cu prietenii mei," declară jurnalistul.

Despre fostul premier, Emil Boc, jurnalistul crede că ar trebui izolat. ”Îi mulţumesc foarte mult lui Crin Antonescu pentru gestul pe care l-a făcut. Cred că atât gestul lui, cât şi cel al lui Hellvig, Dan Radu Ruşanu, Daniel Chiţoiu, a fost legat de această pactizare a celor de la Cluj de la PNL cu Emil Boc. El trebuie izolat, păstrat într-unul dintre cartierele Clujului. El nu mai are legătură cu acest oraş şi oraşul simte. Este izolat de actuala guvernare şi de tot ce înseamnă modernizarea lui,” spune Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan declarase sâmbătă, după ce primise oferta liberalilor, că ia în calcul o eventuală candidatură la alegerile parlamentare din nouă decembrie, dar că nu se poate decide fără ca înainte să analizeze propunerea și fără să se consulte cu colegii de breaslă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel