Jurnalistul Liviu Alexa, atac mafiot: Probabil că trebuie să fiu găsit mort pe stradă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mașina jurnalistului de investigații, Liviu Alexa, de la Ziar de Cluj, a fost vandalizată în Cluj. Jurnalistul a explicat că mașina a fost filată și se dorește lichidarea sa fizică. Acesta a anunţat că oferă şi o recompensă celor care pot ajuta poliţia cu informaţii despre atacatori.  

"Nu ştiu dacă sunt gloanţe sau lovituri cu obiecte contondente, nu e treaba mea. Din fericire, poliţiştii de la Cluj s-au mişcat foarte repede, au venit şi experţi în criminalistică şi verifică maşina în aceste momente. Nu îmi dau seama ce s-a putut întâmpla. În ultimele şase luni am avut diverse ameninţări de la judecători, miniştri, oameni de afaceri, chiar şi de la preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. Sunt ameninţat în fiecare zi pe facebook cu moartea sau cu bătaia de către diverşi combatanţi sau susţinători ai partidelor politice, era o chestiune de timp până să se ajungă la aşa ceva... Sper ca poliţia să îşi facă repede datoria, pentru că nu e confortabil pentru familia mea, chiar dacă eu sunt obişnuit cu astfel de lucruri. Pot spune, cu siguranţă, că am deranjat multă lume", a declarat jurnalistul la România TV. 

Jurnalistul a declarat chiar că preşedintele CJ Cluj a făcut ameninţări serioase la adresa sa. "Este posibil să îmi simt familia stresată și amenințată. Nu e prima oară când sunt amenințat. De exemplu, acum câțiva ani președintele Consiliului Județean amenința că ne calcă cu mașina. Pe șleau. Oameni de afaceri care au cerut subminarea trustului meu de presă. Probabil că va trebui să fiu găsit mort pe stradă", a spus acesta, la România TV. 

Ziaristul clujean a anunţat că oferă o recompensă de 500 de euro oricărei persoane care oferă informaţii relevante cu privire la aceste intimidări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel