Jurnaliștii România TV, audiați din nou la Parchet
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
Avocatul Adrian Toni Neacșu a confirmat că a obținut redeschiderea dosarului în care jurnaliștii România TV au fost chemați la Parchet pentru a da declarații.

„Dosarul trebuie reluat. Atât dumneavoastră cât și colegii dumneavoastră de la România TV va trebui să dați din nou declarații”, a precizat avocatul Neacșu.

La aflarea veștii, Victor Ciutacu a întrebat ironic dacă „iară de cheamă la statul de drept?”.

„Din nou va trebui să vă cheme pentru că noi am obținut redeschiderea dosarului pe încălcarea dreptului la apărare ceea ce înseamnă că tot dosarul trebuie luat de la început, astfel încât să putem să vă punem și dumneavoastră întrebări în calitate de avocat al uneia din părțile implicate în dosar. Și martorilor importanți. Doamnei Kovesi, domnului Coldea, domnului Traian Băsescu și celorlalți din dosar. Deocamdată nu s-a mai întâmplat mare lucru în acest dosar deși există o hotărâre judecătorească care obligă să se facă ancheta într-un anume interval”, a precizat avocatul Neacșu la România TV.

Amintim că în februarie 2017 jurnaliștii de la România TV sunt chemați la Parchetul General, în dosarul lui Sebastian Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel