Jurnaliștii lui Tolontan, acuzați de manipulare prin omisiune. Cătălin Cîrstoiu: Campanie de dezinformare din partea Hotnews. Un fragment pe care l-au ascuns deliberat! - Foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Un site de știri din România este acuzat că a scos pasaje din conversațiile lui Cătălin Cîrstoiu cu pacienții pentru a-l acuza de incompatibilitate.

Cătălin Cîrstoiu acuză HotNews că a scos pasaje din conversațiile sale cu pacienții pentru a-l ataca și a-l acuza de incompatibilitate. Totodată, candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei afirmă că jurnaliștii lui Tolontan au lansat o amplă "campanie de manipulare și dezinformare" la adresa sa.

"Pentru a înțelege de ce afirm că sunt supus unei masive campanii de manipulare și dezinformare din partea Hotnews, vă prezint din celebra conversație, aparent incriminatorie, un fragment pe care l-au ascuns deliberat.

Acest fragment dovedește exact opusul a ceea ce susținea articolul, în mod mincinos și mârșav. Acel pacient nu doar că nu a fost direcționat la vreo clinică privată pentru consultații, ci exact opusul, a fost trimis la Spitalul Universitar de Urgență București. Am obturat pasajele legate de diagnostic si nume, din motive lesne de înțeles", a scris Cătălin Cîrstoiu într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, postând și o fotografie cu pasajele din conversații.

Reacția lui Cătălin Cîrstoiu vine în contextul în care jurnaliștii lui Cătălin Tolontan au publicat mai multe conversații pe care medicul le-ar fi avut cu pacienții, acuzându-l că îi direcționa pe oameni, prin mesaje de la rezidenți, spre o clinică privată în loc să îi trateze la stat, adică la Spitalul Universitar unde activează dr. Cătălin Cîrstoiu.

Reamintim că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a spus și aseară, la un post TV, că nu se află în nicio stare de incompatibilitate.

"Eu nu sunt în nicio stare de incompatibilitate. La modul real, nu sunt în stare de incompatibilitate. (...) Eu nu am avut nicio relație contractuală, dar nicio relație contractuală remunerată cu o clinică privată și în speță cu Anemona Med”, a declarat candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, miercuri seara. Vezi declarațiile complete AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel