Jurnalistă, moment de disperare, după ce fiul ei a fost atacat: I-au luat adidașii din picioare. Am plecat de la radio ca o disperată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Jurnalista Silvia Ilieș a povestit un episod nefericit prin care a trecut fiul său, în timpul școlii, și cum au acționat autoritățile în acest caz.

"Dau din 'casă'. În anul 2001, copilul meu, abia la început de clasa a 8-a, a fost atacat de trei golani în curtea şcolii şi i-au luat adidaşii din picioare. I-au spus că îi vor schimba pe 'bile'. Habar nu aveam ce erau alea! Era în 16 septembrie, la o zi după începerea şcolii. M-a sunat copilul de la poliţie, din faţa secţiei, unde stătea în ploaie, în picioarele goale, că s-a dus să zică ce i s-a întâmplat.

Stătea de 2 ore acolo. Am plecat de la radio cu un taxi ca o disperată, iar când am ajuns acolo am zis că le sparg geamurile. Îl ţinuseră pe copil în ploaie, afară pe scări, în picioarele goale, cu ciorapi şi cu un tricou pe el. Între timp, până am ajuns acolo, m-am pus pe telefoane, l-am chemat pe frate-meu, el pe toţi ai lui din cartier şi am aflat cine erau ăia, mama s-a pus pe drumuri cu schimburi pentru copil. Deşi ştiam cine erau, le-am spus poliţiştilor, le-am dat şi adresele, cu chiu cu vai s-a urnit cineva spre şcoală", a scris jurnalista Silvia Ilieș pe Facebook.

"Copilul a făcut atacuri de panică, doi ani a făcut psihoterapie"

"Copilul a făcut atacuri de panică, doi ani a făcut psihoterapie. Mulţumesc Simona Marica pentru toată viaţa pentru ajutorul dat. Ani după aia, îl duceam fie eu, fie mama pe copil la şcoală. Îi era frică să mai meargă pe străzi! Bref! Ştiţi când l-au arestat pe ăla pe bune? După 5 ani! Omorâse o bătrână în scara unui bloc pentru bani şi droguri! Au trecut 18 şi mă bucur că nu am nepoţi, deşi mi-am dorit. Aş înnebuni pe loc dacă li s-ar putea întâmpla ceva! Mi-e milă de toţi părinţii, bunicii, rudele care au copii de crescut! Doamne Fereşte!", a mai scris jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel