Jurnalistă din Toronto, gafă în faţa Simonei Halep: Cum vei sărbători cu fanii unguri?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep
Simona Halep a câştigat finala turneului WTA Toronto, după ce a învins-o pe Beatrice Haddad-Maia. La conferinţa de presă, însă, o jurnalistă canadiană a făcut o gafă incredibilă. 

VEZI ŞI Simona Halep - Beatriz Haddad Maia, LIVE SCORE. Finala turneului de la Toronto

"Bună, Simona, feliciătări! Sunt Christina de la Sport Net. Mă întrebam dacă tu și echipa ta plănuiți să sărbătoriți acest succes și dacă ai de gând să sărbătorești victoria ta alături de fanii unguri din Toronto. Ce vei face în continuare?", a fost întrebarea primită de Simona Halep.

"Vom sărbători mâine pe terenul de tenis pentru că voi merge la Cincinnati, așa că vom fi cu toții la antrenament. Aceea va fi sărbătoarea noastră, nu există foarte mult timp pentru așa ceva, asta vreau să spun, am deja alt turneu programat, încerc să mă recuperez și să fiu pregătită pentru următorul meci.

Cât despre fani, despre fanii români, au fost minunați și vreau să le mulțumesc pentru că au venit și m-au susținut", a răspuns Halep, conform Digisport.

Halep, mesaj pentru Mouratoglou imediat după finală 

"Este greu, am foarte multe lucruri de spus, dar sunt foarte obosită. Felicitări, Beatriz, a fost o bătălie adevărată, îți urez mult succes pentru US Open.

E un loc special pentru mine, chiar am vrut să câștig în fața voastră, văd multe steaguri românești, canadiene, braziliene. Patrick, mulțumesc că ai crezut în mine și mi-ai fost alături, sper că te-am făcut mândru.

Poate nu am jucat bine, dar am luptat. Acum câteva luni, nu mă gândeam că aș putea câștiga un astfel de trofeu. De asemenea, mulțumesc Arnaud (n.r. Arnaud Restifo), mulțumesc Candice (n.r. Candice Gohier)”, a declarat Simona Halep.

Sever Dron, fost tenisman român: Jocul Simonei Halep este depăşit

Sever Dron, fost component al lotului masculin de Cupa Davis, finalist în ediţia din 1969 a competiţiei, este de părere că jocul prestat de Simona Halep este unul depăşit. 

"Săptămâna trecută am făcut un stagiu de tenis cu copiii în care erau învățăminte de la Roland Garros. Am adus o mulțime de documente și ce cred eu despre Roland Garros, iar una dintre concluzii era că jocul Simonei Halep este depășit.

Nu mai putem da exemplu copiilor să joci ca Simona Halep. Chiar dacă este idolul lor, ei nu mai pot să ia exemplul ei. Trebuie să dai exemplu pe Swiatek, Jabeur, Badosa. Ele iau mingea repede, joacă un tenis mai complet, cu scurte, cu incursiuni la fileu, nu mai vorbesc de serviciu care ste foarte bun.

Simona nu știu cât mai are posibilitatea de a se schimba ea ca să vină și să joace un tenis mai modern. Tenisul ei a început să fie depășit din păcate”, a spus Sever Dron, citat de sportbull.com.

Dron crede că Mouratoglou are mai mult de câştigat decât Halep din parteneriat 

"Eu am părerea mea despre relația asta, cred că e o relație de circumstanță. Simona căuta pe cineva care să o înțeleagă, după părerea mea Mouratoglou nu este un antrenor. El știe să vorbească în public, să surâdă, să se ocupe de academia lui. Din relația asta, cred că Mouratoglou iese mai câștigător, se arată mult, a fost și la Cluj și prin alte părți. Nu știu ce se întâmplă mai departe.

Serena i-a și dat peste nas puțin că vine la Wimbledon cu un alt antrenor. Eu nu cred în această relație, îmi pare rău să o spun și pentru Simona, dar e prea de fațadă. Prea mult se vorbește, se discută, nu știu cât se lucrează. Aici n-am de unde să știu firește, că nu sunt acolo”, a concluzionat Dron. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel