Jurnalistă din Giurgiu, intervenție la B1 TV, după filmarea cu Bădălău. Acuzații grave la adresa unui jurnalist
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
O jurnalistă din Giurgiu a intrat, prin telefon, la B1 TV, unde s-a arătat revoltată de abordarea față de afirmațiile lui Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, cu privire la românii din diaspora. 

Jurnalista a spus, în emisiunea lui Tudor Barbu, că filmarea trimisă la o agenție de presă, de către un jurnalist local, este una tăiată intenționat pentru a scoate declarațiile din context. Aceasta a promis că va face rost de filmarea integrală și o va trimite. ”Aveți cuvântul meu!” a promis aceasta, care acuză că au fost transmite greșit, la nivel central, declarațiile lui Niculae Bădălău, care și-a cerut și scuze pentru formulare: ”Și-a cerut scuze pentru formularea greșită, dar nu este integral, deci nu este înregistrarea integrală, vă rog frumos să mă credeți”. 

”Eu n-am spus că Niculae Bădălău așa ceva, dar mai urmează o frază. (...) Este tăiată urmarea” a mai afirmat jurnalista. 

”Când spui că sunt 700.000 cu drept de vot și restul sunt fete d-alea duse acolo nu mai contează nicio urmare, nu mai există! Ești femeie și ești gazetar, nu-ți vinde sufletul pentru doi arginți” a reacționat jurnalistul Tudor Barbu! 

”Nu fac așa ceva, Tudore” a reacționat jurnalista din Giurgiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel