România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 02 dec 2019 / 16:54
Jurnalistă din Giurgiu, intervenție la B1 TV, după filmarea cu Bădălău. Acuzații grave la adresa unui jurnalist
O jurnalistă din Giurgiu a intrat, prin telefon, la B1 TV, unde s-a arătat revoltată de abordarea față de afirmațiile lui Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, cu privire la românii din diaspora. 

Jurnalista a spus, în emisiunea lui Tudor Barbu, că filmarea trimisă la o agenție de presă, de către un jurnalist local, este una tăiată intenționat pentru a scoate declarațiile din context. Aceasta a promis că va face rost de filmarea integrală și o va trimite. ”Aveți cuvântul meu!” a promis aceasta, care acuză că au fost transmite greșit, la nivel central, declarațiile lui Niculae Bădălău, care și-a cerut și scuze pentru formulare: ”Și-a cerut scuze pentru formularea greșită, dar nu este integral, deci nu este înregistrarea integrală, vă rog frumos să mă credeți”. 

”Eu n-am spus că Niculae Bădălău așa ceva, dar mai urmează o frază. (...) Este tăiată urmarea” a mai afirmat jurnalista. 

”Când spui că sunt 700.000 cu drept de vot și restul sunt fete d-alea duse acolo nu mai contează nicio urmare, nu mai există! Ești femeie și ești gazetar, nu-ți vinde sufletul pentru doi arginți” a reacționat jurnalistul Tudor Barbu! 

”Nu fac așa ceva, Tudore” a reacționat jurnalista din Giurgiu. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro