Jurnalistă agresată la protest, sâmbătă seara. Reacţie din partea #rezist. Sandu Matei: Tema protestului, mânjită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sandu Matei, unul dintre cei mai cunoscuţi protestatari, a reacţionat pe pagina sa de Facebook după ce o jurnalistă Antena 3, Andreea Stroe, a fost agresată verbal în timpul protestului de sâmbătă seara, din Capitală. 

"Sunt unul din cei mai acuzaţi de acest post tv, fără a mi se da vreodată drept la replică, DAR nu mi se pare normal ce i s-a intâmplat carului de reportaje Antena 3 aseară în faţa sediului MAI din cauza unui circar şi acoliţii lui, care au alungat reporterii, aceştia fiind nevoiţi să părăsească zona de protest însoţiţi de jandarmerie.

Acest circar a mânjit prin gestul lui tema acestui protest şi tragedia pentru care ne-am adunat în primul rând ca parinţi.. Pentru rating-ul financiar pe modelul ,,dan diaconescu-otv,,

Departe de mine să iau apărarea acestui post tv, dar în numele democraţiei şi libertăţii de opinie, pe care susţinem că o iubim, le cer scuze pentru acel incident.

Că ne place sau nu ce spun unii jurnalişti, că ne distrug imaginea socială sau ne fac vedete unele reportaje, prin minciuni sau adevăr, libertatea de exprimare este GARANTATĂ de Constituţia României şi este temelia unei democraţii autentice. Îngrădirea acestor drepturi prin orice mijloace, naşte dictatura comunist-marxistă", a scris Sandu Matei pe pagina sa de Facebook. 

CITEŞTE AICI CE A PĂŢIT ANDREEA STROE, JURNALISTA ANTENA 3, LA PROTEST. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel