Jurnalist celebru, MORT într-un accident STUPID. A fost găsit în BAIE: DOVEZI clare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un jurnalist cunoscut a murit într-un accident stupid.

Charlie Mott, în vârstă de 25 de ani, prezentatorul unui show de la televiziunea britanică BBC, a murit în urma unui accident stupid, produs în baie.

Anunțul morții lui a fost făcut chiar în direct la BBC, de către colega sa de platou.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea în care a murit, tânărul petrecuse cu prietenii săi, și a consumat cantități serioase de alcool. Ulterior, spre dimineață, acesta a fost găsit decedat, într-una din băile conacului unde avea loc petrecerea, o locație exclusivistă care valorează 2 milioane de lire sterline, scrie The Sun.

Cu toate acestea, se bănuiește că ar fi fost o sinucidere, pentru că atunci când a fost găsit, era îmbrăcat și cu gâtul înfășurat în furtunul de la duș.

Ce spun prietenii jurnalistului

„Cu aproximativ o oră înainte de a fi găsit, Charlie mi-a spus că se urăște pe sine, și cât de nefericit este”, „Știam că ia antidepresive și la petrecere a trecut de la bucurie la întristare, și invers, dar acest lucru era ceva obișnuit pentru Charlie” au declarat prietenii lui Charlie.

„Capul lui era într-o buclă a furtunului de duș, strâns din cauza greutății corpului. Nu cred că a fost un act intenționat. Nu putem să mergem pe presupuneri vizavi de comportamentul anterior sau afecțiunile sale, trebuie să existe dovezi clare. Trebuie stabilit clar dacă a avut intenția să-și ia viața. Este posibil ca pe fondul stării de ebrietate avansată, să se fi prins cu capul în furtunul de duș și nu a mai putut să se elibereze, murind sufocat”, au spus legiștii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel