Jurgen Klopp nu va antrena echipa la meciul din Cupa Angliei. Nici titularii nu vor fi prezenți
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Jurgen Klopp a confirmat că nu va participa cu prima echipă la meciul din Cupa Angliei cu Shrewsbury.

Tehnicianul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a confirmat că nu va fi responsabil de echipă în meciul de Cupa Angliei cu Shrewsbury, din cauza pauzei de iarnă a Premier League, conform Daily Mail.

Cele două goluri ale lui Jason Cummings au ținut-o pe Shrewsbury în competiție, revenit de la 0-2 și obținând un nou meci pe Anfield Road, care se va jucat pe 5 sau 6 februarie.

Echipa U23, pe Anfield

Meciul din timpul săptămânii va întrerupe pauza de două săptămâni pe care Klopp și jucătorii săi din prima echipă o vor avea în acea perioadă, așa că germanul îl va lăsa pe antrenorul echipei U23 să evolueze pe Anfield, asemănător cu situația din meciul cu Aston Villa.

„Am primit o scrisoare în aprilie de la Premier League în care ni se cere să respectăm pauza de iarnă pentru jucători", a spus tehnicianul german.

„Nu avem voie să organizăm meciuri amicale sau competiționale. Iar noi respectăm acest lucru", a adăugat Klopp.

Vacanța promisă rămâne vacanță

„Le-am spus băieților acum câteva săptămâni că vom avea o pauză de iarnă. Nu poți să le promiți tuturor o vacanță și apoi să le-o iei înapoi, eu nu pot lucra așa. Așadar, aceasta este soluția", a mai spus Jurgen Klopp.

„Nu o să fim acolo, vor juca copiii acel meci. Știu că nu e o soluție populară, dar așa văd lucrurile", a încheiat antrenorul cormoranilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel