Data publicării:

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Autor: Echipa Astrosens | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

De mâine, 9 octombrie, Jupiter își începe retrogradarea în semnul Gemenilor. Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent, oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Jupiter încă se află în mers direct în al treilea semn din zodiac, cel al Gemenilor. Însă de mâine, 9 octombrie, va retrograda în acest semn, tranzit care va ține până pe 4 februarie.

Marele Benefic a intrat în semnul Gemenilor pe data de 26 mai 2024 și va rămâne aici până la 10 iunie 2025, când va poposi în Rac. Așadar, planeta oportunităților și a expansiunii vizitează un semn cunoscut pentru comunicare și schimbări continue.

Ce aduce Jupiter retrograd pentru fiecare semn al zodiacului, până în februarie?

Jupiter retrograd pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter retrogradează în Casa a treia. Poate că, la un moment dat, te-ai considerat mai inteligent decât ești în realitate. Ai făcut multe călătorii, dar nu ai reușit să înțelegi nimic din experiențele tale. Poate ai început să înveți ceva, dar ai crezut că nu trebuie să urmezi aceleași metode ca ceilalți, fiindcă te consideri mai isteț și ai o gândire diferită. Acum, odată cu retrogradarea lui Jupiter, vine momentul în care vei învăța cu adevărat. 

Jupiter retrograd pentru Taur/Ascendent în Taur

Jupiter va retrograda în Casa a doua, care se ocupă de bani și resurse! Este posibil ca, începând din mai, să fi avut parte de venituri suplimentare. Poate ai crezut că aceasta va deveni o regulă constantă. Totuși, odată cu retrogradarea lui Jupiter în Casa a doua, vor apărea și cheltuieli neașteptate. Te vei întreba serios: „Dacă veniturile mi-au crescut, dar și cheltuielile, ce ar trebui să fac?”

Jupiter retrograd pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter este retrograd în semnul tău! Te încurajează să devii mai bun, mai generos, mai deschis și mai expansiv, dar și să-i sprijini pe cei din jur. Ce aduce această retrogradare? Îți poate arăta că ai exagerat cu anumite consumuri sau că ai mâncat prea mult. De asemenea, orice problemă de sănătate pe care o întâmpini te va îngrijora mai mult decât ar trebui. Indiferent dacă este direct sau retrograd, Jupiter îți oferă un sprijin major.

Jupiter retrograd pentru Rac/Ascendent în Rac

Cu Jupiter retrograd în Casa a douăsprezecea, este important să acorzi atenție sănătății tale și a celor din jur, dar și să reflectezi asupra a ceea ce contează cu adevărat. Odată cu retrogradarea sa, vei fi mai conștient de faptul că familia este esențială. Deși ne poate supăra uneori și nu ne îndeplinește întotdeauna așteptările, este important să-ți amintești că, indiferent de situație, trebuie să o iubești necondiționat.

Citește continuarea pe Astrosens.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel