Jupiter în Berbec, 11 mai - 28 octombrie! Cele mai tari previziuni pentru zodii
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Jupiter urmează să intre în Berbec în 11 mai 2022 și totul se schimbă! 

”Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.” arată Astrosens.ro. 

Iată cele mai importante previziuni pentru zodii pentru perioada 11 mai - 28 octombrie 2022: 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru tine Jupiter va fi ca o gură de aer proaspăt. Oamenii sunt generoși cu tine, primești tot felul de oportunități. Te poți apuca de un sport. Totodată, Jupiter te poate face să te îngrași, ai grijă mai ales dacă ai Ascendentul în Berbec. Poate să îți amplifice calitățile, dar și defectele. Cei care știți că aveți probleme de sănătate, e posibil să vă găsiți un tratament, o metodă de vindecare. Distrați-vă, bucurați-vă, vara asta vine cu o mulțime de ocazii, întindeți mâinile și prindeți-le!

Taur/ Ascendent în Taur

Jupiter intră în casa a 12-a. Vorbește despre vindecare, despre sănătate fizică și emoțională. S-ar putea să aveți niște pierderi între mai și octombrie. S-ar putea să aveți în viața voastră o formă de abandon, însă orice abandon prin care treceți, ar putea să fie o mare salvare. Chit că voi sunteți abandonați sau voi îi abandonați pe alții. Cuvintele cheie sunt: vindecare, eliberare, revelații, iar ele vin strâns legate de tot ce înseamnă toxic. „Orice pierdere pentru voi este, de fapt, un foarte mare câștig”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Prietenia pentru voi o să capete un alt sens cu Jupiter în casa a 11-a. Aveți curaj, mergeți la evenimente, nunți, botezuri, cunoașteți alți oameni. Este un moment în care să faceți ceva și pentru ceilalți. Să faceți voluntariat, să vă implicați în campanii care să vă aducă multă bucurie în suflet. Totodată, Jupiter în Berbec vă întreabă care este următorul pas pentru voi deoarece casa a 11-a vorbește și despre planuri. Oamenii vă oferă multă încredere în perioada cu Jupiter în Berbec.

Citește continuarea pe Astrosens.ro 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel