Jumătate de milion de militari din țările NATO, în prima linie de luptă cu pandemia. Mircea Geoană: Să-i aplaudăm!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mircea Geoana
Sursa foto: Facebook Mircea Geoana
Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, a vorbit despre militarii din țările aliate care s-au aflat în prima linie în lupta împotriva pandemiei într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DCNews și DCNews TV. 

"Vreau să le mulțumesc, în numele meu și al nostru, militarilor români și tuturor militarilor din statele aliate. În această perioadă cumplit de grea, mai mult de jumătate de milion din ţările NATO au fost în prima linie de luptă împotriva pandemiei, ajutând, suplinind şi amplificând capacitatea structurilor civile, la nivel naţional. De aceea, trebuie să îi aplaudăm aşa cum îi aplaudăm şi le mulțumim pentru eroism şi sacrificiu în prezenţa militarilor români şi aliaţi în alte zone importante şi delicate.

Cred că peste 100 de spitale militare de campanie pentru bolnavii de COVID au fost montate şi puse în funcţiune de militarii aliaţi. În România, au făcut şi fac o treabă excelentă. Aş spune că, probabil, fără disciplina, capacitatea de organizare şi logistica tipic militară - și NATO are un rol în această cultură a eficacității - ne-am fi descurcat mult mai greu", a spus Mircea Geoană, la DCNews TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel