Julia Roberts îi scrie soțului scrisori de dragoste chiar și după 20 de ani de căsătorie
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video CBS
captură video CBS
Actrița de 54 de ani are succes enorm în carieră de câteva decenii bune, însă familia a fost întotdeauna prioritară pentru ea, pentru simplul motiv că îi aduce multe satisfacții.

„Frumușica” a vorbit despre relația cu soțul ei, directorul de imagine Danny Moder, și cei trei copii ai lor, gemenii Hazel și Phinnaeus (17 ani) și Henry, de 15 ani, într-un interviu emoționant oferit celor de la CBS Sunday Morning. Julia e căsătorită cu Moder de 20 de ani și par mai fericiți ca niciodată: „Când nu lucrez, sunt o gospodină desăvârșită, mă ocup numai de casă. Nu e numai lapte și miere toată ziua, în fiecare zi, dar îmi aduce o fericire evidentă”, susține Roberts.

Actrița a ținut să precizeze că cei doi soți încă își mai scriu scrisori de dragoste atunci când sunt departe de casă, pentru a menține legătura în cel mai romantic mod cu putință. Vedeta hollywoodiană își amintește că prima scrisoare pe care el i-a scris-o ei avea șapte pagini, iar Julia o păstrează și-n ziua de azi cu sfințenie.

Nicăieri nu-i ca acasă

Câștigătoarea Oscarului e de părere că, deși are succes mare în carieră, viața de acasă îi aduce mult mai multă bucurie. „Faptul că sunt actriță înseamnă că mi-am îndeplinit visul, dar nu este singurul vis pe care l-am avut vreodată. Viața pe care mi-am făcut-o cu soțul meu și cea pe care o avem cu copiii noștri e cel mai bun lucru de pe pământ – să vin acasă la ei la sfârșitul zilei!”, a dezvăluit vedeta.

Roberts postează din când în când imagini cu soțul ei, mai ales când e momentul să-și sărbătorească vreo aniversare. Cei doi soți s-au cunoscut pe platoul de filmare de la „The Mexican”, în care Julia i-a dat replica lui Brad Pitt, iar Moder era asistent de cameră.

Vedeta filmului „Notting Hill” a fost nevoită, la un moment dat, să stea departe de casă timp de 62 de zile, atunci când a filmat pentru pelicula „Ticket to Paradise”, lucru care a fost extrem de dificil pentru ea. Singurul lucru care i-a mai alinat sentimentul de însingurare a fost să-i scrie soțului, dar și celor din familia ei, scrisori. Julia susține că ea și soțul ei tot timpul și-au scris scrisori, în cei 20 de ani de mariaj, lucru pe care plănuiesc să-l dea mai departe și copiilor lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel