Judecătorul Ion-Tudoran, internat la spital deși trebuia să ajungă în fața procurorilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Fostul judecător, Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, a fost internat în spital, deși trebuia să ajungă în fața procurorilor de la SIIJ.

Judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran a trimis o scrisoare în care spune că s-a internat la spital, deși trebuia să ajungă în fața procurorilor de la Secția de Investigare a Infracțiunilor pentru Justiție, relatează România TV.

Fostul judecător de la Curtea de Apel București a fost citat pentru ora 9, în această dimineață, dar nu s-a prezentat. 

El urma să dea explicații procurorilor pentru o investiție de 100 de mii de lire sterline, într-un apartament din Sinaia. Acea locuință fiind donată în mod suspect fiului său, iar fostul judecător trebuia să explice de unde a avut aceste venituri.

Procurorii au suspiciuni că a încercat să mascheze această investiție, prin donația pentru fiul său.

Alte acuzații

Corneliu Bogdan Ion-Tudoran este suspectat și de trafic de influență și nu este pentru prima dată când este citat, dar nu se prezintă.

Potrivit România TV, el a încercat să scape de această anchetă prin internări succesive la diverse spitale din capitală.

Astăzi, fostul judecător s-a internat la un spital de boli nervoase din Brașov. 

Rămâne de văzut ce decizie vor lua anchetatorii în cazul fostului judecător, care și-a dat demisia în momentul in care a aflat că este cercetat de Secția Specială pentru Infracțiuni în Justiție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel