Judecătorul Cristi Dănileț, arte marțiale pe plajă. Filmarea zilei - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Judecătorul Cristi Dănileț, arte marțiale pe plajă. Filmarea zilei  / Foto: Captură video
Judecătorul Cristi Dănileț, arte marțiale pe plajă. Filmarea zilei / Foto: Captură video
Judecătorul Cristi Dănileț a postat pe Facebook un videoclip în care face exerciții de arte marțiale pe plajă.

Judecătorul Cristi Dănileț mai are o pasiune pe lângă justiție. Acesta este iubitor al artelor marțiale. Judecătorul a postat un videoclip pe contul său de Facebook. În imagini Cristi Dănileț apare pe o plajă, executând mai multe exerciții de arte marțiale. "Anii au trecut, dar pasiunea a rămas.", a scris Cristi Dănileț în dreptul videoclipului.

Val de reacții

Imaginile au făcut deliciul internauților. Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară, iar în patru ore de la publicare videoclipul a strâns sute de comentarii. Oamenii l-au felicitat pentru această pasiuni, iar mulți dintre ei au rămas surprinși de faptul că judecătorul practică artele marțiale. Internauții au spus că ar vrea ca lucrurile să poată fi rezolvate așa simplu și în justiția din România.

"V-ați demascat dl judecător! Si voiați să vă angajați la mine pe perioada verii ca fierar betonist.... păi voiați să-mi doborâți fierarii ca popicele???!!!  Am glumit.... felicitări!", este comentariul lăsat de un bărbat.  "Dacă aveți garduri de tăiat sau piscine de curățat, mă bag.", i-a răspuns Cristi Danileț. 

"Vă descurcați foarte bine, deși e diferit față de sportul celălalt al dvs cu ”ciocanul”! Felicitări!", a scris o femeie.

"În locul penalilor m-aș gândi de două ori înainte să-l provoc"

"Cine ar fi crezut că ăsta micu te poate face KO? În locul penalilor m-aș gândi de două ori înainte să-l provoc.", s spus un bărbat.

"Felicitări, puteți să faceți mișcările acestea și în Justiția din România, v-am fi profund recunoscători!", a scris o altă femeie.

"Felicitări, aveți talent în toate! Totuși, m-aș teme mai tare la dumneavoastră de loviturile cu... pixul!", este comentariul lăsat de un alt internaut.

"Shotokan... frumoase katas am învățat, în 1996... când am practicat această artă marțială... Felicitări!", a mărturisit un alt împătimit al artelor marțiale.

Cristi Dănileț este activ și pe TikTok. El postează adesea filmulețe și are acolo câteva mii de urmăritori. Judecătorul le răspunde de obicei urmăritorilor săi. În multe filmări face haz de necaz și abordează subiecte interesante pentru cei care îi urmăresc activitatea de judecător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel