Judecătorii români nu au localizat-o pe Elena Udrea. S-a emis mandat european
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 09 mai, 17:01
WhatsApp
Elena Udrea
Curtea de Apel București nu ar fi putut să o localizeze pe Elena Udrea în Bulgaria.

Judecătorii au decis să emită un ordin european de anchetă pentru a identifica locația exactă a Elenei Udrea și astfel să poată fi audiată prin videoconferință în dosarul Hidroelectrica, informează Antena 3.

La începutul lunii aprilie, Elena Udrea a fugit din România, înainte ca Instanţa supremă să confirme condamnarea de șase ani închisoare primită în dosarul Gala Bute. Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria.

Elena Udrea, mesaj din Bulgaria: Un copil trece prin drama de a fi lăsat fără mamă pentru a două oară

Amintim că Elena Udrea a transmis că se roagă ca nicio mamă să nu treacă prin astfel de momente grele. Mesajul a fost transmis prin intermediul contului de Facebook al partenerului său. 

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Va mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției”, scrie în mesajul postat pe Facebook.

G Ad:

„Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a două oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine. Acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună! Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, a precizat Elena Udrea.

„Ca urmare a interesului manifestat de reprezentanţii mass-media faţă de ieşirea din ţară a unei persoane de sex feminin, cetăţean român, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră informează următoarele: persoana în cauză a părăsit teritoriul ţării în cursul dimineţii de 07 aprilie 2022, pe cale terestră, în mod legal, deoarece nu avea restricţionat dreptul la liberă circulaţie de către instituţiile competente”, se preciza într-un comunicat de presă emis de ITPF Giurgiu.

Citește și: Avocatul Elenei Udrea: Acest caz este fără precedent în justiția din România. Se află după gratii în mod ilegal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro