Judecătoarea Terceanu ar fi recunoscut relația cu Cristi Borcea
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Lovitură în cazul mituirii judecătoarei Georgiana Terceanu, magistratul care a achitat în primă instanță lotul din Dosarul Transferurilor.

Judecătoarea Geanina Terceanu a recunoscut relaţia amoroasă pe care a avut-o cu Cristi Borcea, potrivit unor surse judiciare citate de România TV. Mai mult, ar fi vorbit în instanţă şi despre 10.000 de euro primiţi de la acesta pentru a-l achita în dosarul Transferurilor. Borcea a negat spusele ei, dar a refuzat o confruntare faţă în faţă.

Cristi Brocea a fost deconspirat de judecătoarea Geanina Terceanu, aflată şi ea în arest preventiv, care, susţin surse judiciare, "şi-a amintit că şi Cristi Borcea i-a dat bani, alături de fraţii Ioan şi Victor Becali".

[citeste si]

Este vorba de 10.000 de euro, sumă pe care Borcea i-ar fi dat-o personal judecătoarei, ulterior achitării din Dosarul Transferurilor, pronunţată de aceasta pe 3 aprilie 2012.

A fost deja pusă în mişcare acţiunea penală în care cei trei vor fi acuzaţi de dare de mită, iar judecătoarea Geanina Terceanu de luare de mită.

Geanina Terceanu  a ieșit din arestul Poliției, aceasta fiind în prezent în arest la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel