Judecătoarea Afrăsinie, mesaj de forță, după ce a fost urmărită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mădălina Afrăsinie
Mădălina Afrăsinie
Judecătoarea Mădălina Afrăsinei a povestit, la Antena 3, cum a fost urmărită de un individ, pe care, când l-a abordat  direct, a negat că o urmărește. Cu toate acestea, judecătoarea spune că nu a fost doar senzația ei că este urmărită, fiind sigură de acea situație. 

Judecătoarea a spus, după experiența neplăcută, că nu s-a schimbat nimic în viața sa și că a luat-o chiar aseară prin același loc, pentru a verifica dacă sunt camere de luat vederi în zonă. 

”Aseară, când am venit de la muncă, am luat-o prin același loc, pentru a mă uita după camere de luat vedere. Nu am văzut. Nu o să-mi schimbe cu nimic atitudinea. În profesie, eu nu cred că mai apuc o schimbare în bine. Parcă sunt mai multe lucruri rele decât în 2009. Nouă, judecătorilor, ne e din ce mai greu. Mă refer la încărcătura psihică, la umilințele la care suntem supuși, inclusiv în ceea ce privește salarizarea. Senzația mea e că e o luptă împotriva morilor de vânt și efectul este zero. Dacă am ceva de spus, spun, dar probabil s-a obișnuit și lumea, iar a ieșit judecătoarea, mai cârcotește puțin, ne vedem de viață.” a spus Mădălina Afrăsinie, la Antena 3. 

Întrebată dacă a fost avertizată, amenințată, judecătoarea a răspuns: ”Mi se spune că vorbesc prea mult și că poziția din presă dă un semnal nu tocmai pozitiv asupra profesiei noastre. Lucrurile acestea mi s-au spus și nu o dată, inclusiv la interviu de la CSM”. 

În final, Mădălina Afrăsinie a transmis un mesaj de forță: ”Să știți că există judecători în țara asta și există foarte mulți judecători”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel