Jucător norvegian de fotbal, pozitiv COVID înaintea unui meci cu România
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Norvegia a anunțat că un jucător al naționalei de fotbal a fost testat pozitiv la coronavirus. Echipa ajunge sâmbătă în România. 

Un component al echipei naţionale a Norvegiei a fost testat pozitiv la COVID-19 înaintea meciului cu România, programat duminică, la Bucureşti, a anunţat, vineri, Federaţia norvegiană de fotbal pe site-ul său oficial (NFF), scrie Agerpres. 

Sursa a precizat că jucătorul, al cărui nume nu este menţionat, a fost izolat în camera sa de hotel, iar selecţionata Norvegiei şi-a anulat antrenamentul programat vineri.

Restul echipei urmează măsurile de control pentru prevenirea infecţiilor din protocolul UEFA şi respectă instrucţiunile autorităţilor locale de sănătate. NFF este în dialog cu UEFA şi aşteaptă informaţii despre ce se va întâmpla în continuare, se mai arată în comunicat.

Meci anulat 



Norvegia a decis să anuleze meciul amical de fotbal cu Israelul, programat miercuri, după ce un jucător israelian a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Norvegia ar urma să ajungă sâmbătă la Bucureşti, iar antrenamentul oficial este programat în aceeaşi zi de la ora 18:45, primele 15 minute fiind permis accesul media. Conferinţa de presă oficială a echipei Norvegiei este programată la ora 20:00.

Prima reprezentativă a României va juca împotriva Norvegiei, duminică 15 noiembrie, de la ora 21:45 (Arena Naţională, Bucureşti), şi a Irlandei de Nord, la 18 noiembrie, de la ora 21:45 (Windsor Park, Belfast), ambele în Liga Naţiunilor, dar importante şi pentru clasamentul FIFA, care va determina urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru CM 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel