Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a anunţat că este însărcinată: Voi fi la Australian Open 2024
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Naomi Osaka
Facebook Naomi Osaka
Naomi Osaka a anunţat că este însărcinată, dar spune că va reveni pe teren în 2024. 

"Abia aștept să mă întorc pe teren, dar iată o actualizare de viață pentru anul 2023.

Ultimii ani au fost cel puțin interesanți, dar am învățat că momentele cele mai provocatoare din viață pot fi și cele mai distractive. Aceste luni pe care le-am petrecut departe de sport mi-au oferit o nouă dragoste și apreciere pentru jocul pentru care mi-am dedicat viața.

Realizez că viața este atât de scurtă și nu iau niciun moment de-a gata, fiecare zi este o nouă binecuvântare și o aventură. Știu că am atât de multe lucruri la care să aspir în viitor, dar un lucru pe care îl aștept este să văd cum copilul meu mă urmărește într-un meci și îi spune cuiva “Aceea este mama mea”. Haha!

2023 este un an care va fi plin de lecții pentru mine și sper să ne vedem la anul, pentru că voi fi la Australian Open 2024. Vă iubesc pe toți, infinit!

Notă de subsol: Nu cred că există un cale corectă și perfectă pe care să o urmezi în viață, dar am simțit mereu că dacă merg înainte, cu intenții bune, voi găsi calea mea în cele din urmă", a scris Naomi Osaka pe Twitter. 

Naomi Osaka a câștigat patru trofee de Grand Slam: două la Australian Open (2019, 2021) și două la US Open (2018, 2020). Are șapte trofee WTA în total și a fost prima jucătoare din Asia care a ocupat prima poziție în clasamentul mondial, scrie Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel