Jose Mourinho a răbufnit în LACRIMI: Îmi lipsește fotbalul - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
mourinho-genunchi
mourinho-genunchi
Jose Mourinho, liber de contract din decembrie 2018, a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu când a evidențiat cât de mult îi lipsește fotbalul.  Fostul manager al Manchester United a arătat o latură emoțională rareori văzută, potrivit cotidianului The Independent.

Jose Mourinho, în vârstă de 58 de ani, a fost concediat de Manchester United, în decembrie anul trecut, dar a intrat în lumea televiziunii, făcând analize sportive pentru televiziunea Sky Sports. Însă, acest fapt nu pare să îl mulțumească. Portughezul ar dori să se întoarcă pe banca tehnică a unei echipe, lipsindu-i teribil fotbalul de la firul ierbii, nu de la televizor.

Acesta a mai vorbit despre dorința sa de a reveni atunci când apare oportunitatea. Cel mai recent, Mourinho apre într-un interviu pe Twitter. Acesta aproape că s-a dezlănțuit în lacrimi. 'Îmi lipsește fotbalul, adrenalina, terenul, munca mea. Fotbalul este fotbal.”, a declarat Mourinho pentru Gazzetta dello Sport. "În prezent, studiez limba germană. Nu știam această limbă. Vorbesc engleză, spaniolă, portugheză, franceză și italiană. Nu exclud nimic, nici măcar limba germană.' a spus Mourinho. 

La începutul lunii iulie, Sky Sports a anunţat că Jose Mourinho a refuzat o ofertă în valoare de 100 milioane euro venită din partea unui club chinez, care l-ar fi transformat în cel mai bine plătit antrenor din istoria fotbalului.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel