Johnny Depp, RĂSTURNARE de situație. A RĂBUFNIT în instanță. "Ea m-a LOVIT"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Johnny Depp a avut prima înfățișare în procesul cu The Sun. Vedeta de la Hollywood a spus totul despre bătăile din cuplu. 

Johnny Depp a avut prima înfățișare în procesul intentat împotriva tabloidului The Sun, acuzându-i de calomnie în urma unui articol apărut în aprilie 2018.

Acesta şi-a acuzat fosta soţie, actriţa Amber Heard, de relaţii extraconjugale şi a respins afirmaţiile prin care aceasta l-a acuzat de agresiuni ca fiind neadevărate, citează Reuters.

”Pentru a înlătura orice îndoială, nu am agresat-o niciodată pe doamna Heard, cum de altfel nicio altă femeie în viaţa mea. Încercam să mă retrag în colţul meu. Certurile au escaladat şi a devenit violentă… doamna Heard m-a lovit”, a spus Johnny Depp.

”Punctul de vedere al reclamantului este clar: acuzaţiile doamnei Heard sunt minciuni absolute”, a spus David Sherborne, avocatul actorului.

Ce spune despre consumul de droguri

Interpelat de avocata Sasha Wass, Depp a recunoscut că a consumat ”toate drogurile cunoscute” până la vârsta de 14 ani şi că a avut o copilărie dificilă în timpul căreia s-a luptat să se împace cu faima şi succesul.

”Chiar şi atunci când îmi rostesc propriul nume îmi sună de nerecunoscut”, a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel