Johnny Depp o acuză pe Amber Heard că s-a prezentat în instanţă cu ''vânătăi desenate''
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Johnny Depp a acuzat-o pe cea de-a doua soţie a lui, Amber Heard, că s-a prezentat la tribunal cu ''vânătăi desenate'', negând încă o dată acuzaţiile de abuz fizic formulate împotriva sa, într-o nouă serie de documente depuse în instanţă, informează marţi Press Association, potrivit Agerpres .

Actorii Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit în 2015, iar doi ani mai târziu, au fost protagoniştii unui divorţ răsunător, fiecare dintre soţi acuzându-l pe celălalt de comiterea unor fapte violente. După ce Amber Heard (cunoscută pentru rolul din filmul Aquaman) a publicat în decembrie 2018 un editorial în The Washington Post, în care s-a descris ca victimă a violenţei domestice, Johnny Depp i-a intentat un proces de calomnie, prin care a solicitat daune de 50 de milioane de dolari.

Amber Heard a solicitat unui judecător din Virginia să respingă acţiunea, demers care a atras o nouă reacţie din partea lui Johnny Depp. 'Am respins vehement acuzaţiile doamnei Heard imediat după ce le-a formulat pentru prima dată, în mai 2016, când a mers la tribunal pentru a obţine un ordin temporar de restricţie afişând vânătăi desenate, pe care martorii şi camerele de supraveghere arată cu nu le avea în niciuna dintre zilele săptămânii precedente', a scris într-o declaraţie actorul în vârstă de 55 de ani, unul dintre protagoniştii francizei Pirates Of The Caribbean.

'Voi continua să le neg tot restul vieţii mele', a mai spus Johnny Depp. 'Nu am agresat-o niciodată de doamna Heard şi nicio altă femeie', a spus actorul, care a acuzat-o apoi pe Amber Heard că ea a fost agresorul în relaţia lor. 'Ea a fost agresorul, iar eu am fost victima. În timp ce amesteca amfetamine obţinute pe bază de reţetă cu medicamente procurate fără reţetă şi cu alcool, doamna Heard a comis nenumărate acte de violenţă domestică împotriva mea, deseori în prezenţa unui martor, ceea ce în anumite cazuri mi-a provocat vătămări corporale grave', a spus Johnny Depp.

Avocatul actriţei Amber Heard, Eric George, a negat acuzaţiile şi a făcut referire la alte acţiuni în justiţie în care este implicat Johnny Depp, intentate împotriva foştilor lui avocaţi şi manageri. 'Dovezile în acest caz sunt clare: Johnny Depp a lovit-o în repetate rânduri pe Amber Heard', a declarat Eric George pentru revista People. Încercările disperate tot mai numeroase ale domnului Depp şi ale susţinătorilor săi de a-şi revitaliza cariera demarând procese nefondate împotriva multor oameni apropiaţi - foştii săi avocaţi, foştii manageri şi fosta soţie - nu mai păcălesc pe nimeni', a adăugat Eric George.

'În lumina importantelor acţiuni ale campaniei #TimesUp de a dezvălui tacticile folosite de agresori pentru a-şi traumatiza în continuarea victimele, nici comunitatea artistică, nici publicul nu se vor lăsa păcăliţi de teoriile conspiraţioniste de blamare a victimei utilizate de domnul Depp', a adăugat acesta. Relaţia romantică dintre Johnny Depp şi Amber Heard a început pe platoul comediei The Rum Diary, în 2011. Cei doi actori s-au căsătorit în Los Angeles în februarie 2015. În mai 2016, Amber Heard a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Johnny Depp, după ce l-a acuzat de abuzuri, fapte pe care actorul le-a negat. Cuplul a ajuns la o înţelegere în afara instanţei în 2017, în urma căreia Amber Heard a donat suma de 7 milioane de dolari, obţinută prin acordul de divorţ, unor acţiuni caritabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel