John Lennon a inspirat o nouă linie vestimentară
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp
lennon
lennon

Yoko Ono a realizat o linie vestimentară inspirată de John Lennon, fostul ei soț. Yoko a lucrat la o linie vestimentară bazată pe schițele pe care le-a desenat în 1969, înainte de nunta cu John Lennon.

 Colecția cuprinde 18 produse, de la pantaloni la tricouri.

 “Felul în care arăta John Lennon m-a inspirat în realizarea liniei Fashions For Men. Mi-a părut rău că n-am reușit să fac această linie în vremea în care trăia soțul meu”, a spus Ono pentru Women’s Wear Daily.

Lennon era o natură rebelă și avea un spirit acerb în muzica sa, în compozițiile sale, în desenele, în filmele și în interviurile sale, devenind de asemenea controversat din cauza părerilor sale politice. S-a mutat în New York în 1971, unde critica sa asupra războiului din Vietnam l-a determinat pe Richard Nixon la lungi încercări să îl deporteze, în timp ce cântecele sale au fost preluate ca imnuri în mișcarea anti-război.

Până în 2010 14 milioane de albume ale lui se vânduseră în întreaga lume, iar ca compozitor și interpret a fost de 27 de ori pe locul 1 în US Hot 100. În  2008 revista Rolling Stone l-a votat al cincilea din cei mai mari cântăreți al tuturor timpurilor. După moartea sa, a fost inclus în Songwriters Hall of Fame.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel