Joe Biden va discuta cu apropiaţii despre viitorul său politic
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
După ce mai multe voci din Partidul Democrat i-ar fi cerut lui Joe Biden să facă un pas în spate la alegerile prezidenţiale din 2024 din SUA, preşedintele american va discuta cu familia despre viitorul său politic. 

Preşedintele american Joe Biden se reuneşte duminică cu familia sa la reşedinţa din Camp David pentru a lua în discuţie viitorul campaniei sale de realegere, a relatat sâmbătă NBC, citând cinci surse în temă cu acest subiect, potrivit EFE.

Cu toate acestea, un responsabil al administraţiei de la Washington a asigurat presa că "premisa" ştirii NBC "este inexactă".

Joe Biden şi Prima doamnă Jill Biden se vor afla duminică la Camp David, unde preşedintele a petrecut cele şase zile dinaintea dezbaterii televizate de joi împotriva fostului preşedinte republican Donald Trump (2017-2021), care va fi candidatul Partidului Republican la alegerile din noiembrie.

Prestaţia lui Joe Biden la dezbaterea televizată, cu o voce răguşită, aproape stinsă, străduindu-se să-şi încheie frazele, a stârnit îngrijorări în cadrul partidului său cu privire la capacitatea sa de a-l învinge pe Trump şi de a guverna încă patru ani, din cauza vârstei sale, 81 de ani, ceea ce îl face cel mai în vârstă preşedinte din istoria SUA.

Una dintre sursele citate de NBC a afirmat că reuniunea de la Camp David, unde Biden intenţionează să se întâlnească cu unii dintre nepoţii săi, nu va fi o adunare oficială de familie pentru a discuta despre viitorul său politic.

"Este de aşteptat că o discuţie despre campanie să fie informală sau secundară", a declarat sursa pentru NBC. "Nimeni nu se va aşeza pentru o discuţie formală sau hotărâtoare", a adăugat aceasta, scrie Agerpres.

CITEŞTE ŞI Alegeri prezidenţiale SUA. Trei nume posibile pentru înlocuirea lui Joe Biden

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel