Joe Biden și-a adus cei doi câini ai săi în Biroul Oval / FOTO
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 24 feb, 14:06
Nominalizările preşedintelui au nevoie de 51 de voturi pentru a fi aprobate de Senat
Președintele Statelor Unite ale Americii și-a adus cei doi câini în Biroul Oval.

Președintele SUA, Joe Biden, s-a fotografiat cu cei doi câini ai săi în Biroul Oval. El a postat imaginea pe Twitter, cu mesajul „Nu au mulți privilegiul să intre în Biroul Oval. Mă bucur să vă anunț că ei sunt pe listă”.

Joe Biden are doi câini din rasa ciobănesc-german: Champ, care trăieşte alături de familia Biden din 2008, şi Major, adoptat în 2018 dintr-un adăpost pentru animale. Major este, de altfel, primul câine dresat pentru operaţiuni de salvare care locuiește în reşedinţa oficială a preşedinţilor americani.

De-a lungul anilor, americanii au fost foarte ataşaţi de câinii care au trăit la Casa Albă şi nu este deloc exclus ca acest duo canin să îi fi adus câteva voturi lui Joe Biden, fostul vicepreşedinte din timpul mandatelor prezidenţiale ale lui Barack Obama.

Donald Trump a realizat o ruptură din acest punct de vedere, întrucât nu a avut niciodată un câine la Casa Albă pe durata mandatului său, spre deosebire de toţi predecesorii lui din ultimele decenii, precizează Publika.Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro