Data actualizării:
Data publicării:

Joe Biden pleacă, în câteva ore, spre Israel. Hezbollah amenință cu miercuri va fi o zi de furie fără precedent împotriva Israelului

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Hezbollahul anunță că miercuri va fi o zi de furie fără precedent împotriva Israelului.

În doar câteva ore, avionul președintelui american Joe Biden va decola spre Israel, acolo unde va ajunge miercuri dimineață. În același timp, invocând atacul asupra spitalului din Gaza, spiritele se aprind la un nivel alarmant în jurul Israelului. 

Potrivit Reuters, Hezbollahul Libaniei anunță că miercuri va fi o zi de furie fără precedent. Totul vine după ce atacul a fost atribuit Israelului, contrar concluziilor Armatei, care a stabilit că o rachetă eșuată a lovit spitalul. Atacul aparține Jihadului Islamic Palestinian, conform informațiilor Israelului. 

Gruparea Hezbollah din Liban a denunțat ceea ce a spus că este atacul mortal al Israelului asupra unui spital din Gaza care a ucis sute de palestinieni, anunțând miercuri „o zi de furie fără precedent” împotriva Israelului și a vizitei lui Joe Biden în țară, potrivit unui comunicat publicat de Hezbollah marți seara, citat de Reuters.

„Atacul dezvăluie adevărata față criminală a acestei entități și a sponsorului ei... Statele Unite, care poartă responsabilitatea directă și completă pentru acest masacru”, mai arată comunicatul. 

Armata israeliană a negat marți responsabilitatea pentru un atac asupra unui spital din Gaza, spunând că informațiile militare au sugerat că spitalul a fost lovit de o lansare eșuată de rachetă de către grupul militar Jihadul Islamic Palestinian, conform Reuters: ”Informațiile din mai multe surse pe care le avem în mâinile noastre indică faptul că Jihadul Islamic este responsabil pentru lansarea eșuată a rachetei care a lovit spitalul din Gaza”. Citește aici mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel