Joe Biden, la un pas de SINUCIDERE. Povestea NEȘTIUTĂ care l-a TRAUMATIZAT: DA, am vrut. Lumea mea s-a SPULBERAT pentru totdeauna
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Deși are o carieră de invidiat, puțini cunosc povestea traumatizantă a președintelui Joe Biden. A fost la un pas de sinucidere, lucru recunoscut și povestit chiar de el. 

Joe Biden este oficial noul președinte al Statelor Unite ale Americii, iar totul a venit după ce, de-a lungul vieții, a evoluat treptat în carieră, înregistrând succes după succes. 

Chiar dacă pe plan profesional are deja tot ce-și poate dori, din punct de vedere personal a primit o lovitură cumplită după ce, la doar 30 de ani, și-a pierdut soția și fiica într-un tragic accident rutier. Acela a fost momentul care l-a adus la pragul disperării, iar suferința aproape l-a dus spre sinucidere, iar asta a povestit chiar Joe Biden. Deși părea suficient, președintele a mai primit o lovitură. În anul 2015, unul dintre fii săi, Beau Biden a murit, din cauza unui cancer cerebral.

Citește și: Inaugurare Joe Biden. Ținute fabuloase și pline de semnificație în SUA: Ce au ales Jill Biden, Michelle Obama, Kamala Harris și Hillary Clinton (GALERIE FOTO)

Povestea accidentului în care au murit soția și fiica președintelui. Ce arată ancheta

Prima soție a lui Joe Biden, Neilia, și fiica lor în vârstă de un an, Naomi, au pierit într-un accident de mașină, în timp ce fiii lor, Beau și Hunter, au supraviețuit. Totul se întâmpla în decembrie 1972, atunci când Joe Biden era ales senator.

Neilia plecase cu cei trei copii să cumpere bradul de Crăciun. Vrând să intre de pe un drum principal, pe o stradă secundară, a fost izbită de un camion care circula regulamentar.

Ancheta a arătat că femeia nu acordase prioritate, nu era atentă la drum și nu a văzut vehiculul care se îndrepta spre ea.

"Lumea mea s-a spulberat pentru totdeauna"

"La șase săptămâni după ce am fost ales în Senat, lumea mea s-a spulberat pentru totdeauna. În timp ce mă aflam la Washington, am primit un telefon și am aflat că soția și cei trei copii ai mei ieșiseră la cumpărături de Crăciun și un camion i-a lovit din lateral. Soția și fiica mea au murit și nu era sigur că fiii mei vor supraviețui.

Da, m-am gândit la asta (n.r. sinucidere). M-am gândit cum ar fi să merg pe podul Delaware şi, pur şi simplu, să sar de pe el şi să se termine totul. Dar nu am făcut asta, nu am fost nici măcar pe aproape. Băieţii mei m-au salvat”, povestea chiar Biden în 2015, într-un discurs susținut la Universitatea Yale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel