Joe Biden a părut că a ațipit în timpul dialogului oficial cu premierul Israelului / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Joe Biden a părut că a adormit în timpul dialogului oficial cu premierul Israelului  /  Sursă foto: Captură YouTube
Joe Biden a părut că a adormit în timpul dialogului oficial cu premierul Israelului / Sursă foto: Captură YouTube
Președintele SUA a părut că dormea în timp ce avea un dialog cu Naftali Bennet, premierul Israelului.

Presa de dreapta și mai mulți comentatori susțin că președintele american Joe Biden a adormit în timpul unei întâlniri cu prim-ministrul din Israel. 

Timp de aproape 60 de secunde, Biden și-a aplecat capul în timp ce Bennett continua să vorbească. Cu degetele de la mâini încrucișate, Joe Biden a stat cu capul aplecat până când liderul israelian a terminat de vorbit. Gestul președintelui a stârnit controverse în societatea americană. În timp ce susținătorii săi spun că acesta a stat pe gânduri, cei care îl contestă pe liderul de la Casa Albă spun că acesta a adormit.

Deși nu se poate confirma sau nega faptul că președintele dormea, ideea ar putea fi plauzibilă, însă e puțin probabil să fi adormit suficient pentru a intra într-un ciclu oficial de somn, scrie ShoreNewsNetwork.

SUA, asemuite cu un „lup de pradă“ de liderul suprem din Iran: Biden e la fel ca Trump!

Cu puțin timp înainte ca Iranul, Statele Unite ale Americii și alte țări să se întoarcă la Viena pentru discuții referitoare la Acordul Nuclear, liderul suprem Ali Hosseini Khamenei a spus că SUA sunt „un lup de pradă”, iar Joe Biden nu este diferit de predecesorul său. Khamenei a vorbit despre comportamentul „nerușinat” al SUA în legătură cu acordul nuclear al Iranului din 2015, spunând că s-a comportat ca și cum Iranul ar fi părăsit acordul, în timp ce americanii s-au retras în 2018, impunând sancțiuni dure Teheranului.

De asemenea, el i-a criticat pe semnatarii europeni ai acordului, spunând că „sunt și ei ca SUA, dar în cuvinte și retorică sunt mereu pretențioși, ca și cum Iranul ar fi ridiculizat și subminat negocierile de mult timp”.

Remarcile liderului suprem au venit în timpul primei sale vizite în cabinetul președintelui Ebrahim Raisi, care a obținut miercuri un vot de încredere cuprinzător din partea parlamentului țării.

SUA nu au retras sancțiunile

Vineri, noul ministru de externe al Iranului, Hossein Amirabdollahian, a vorbit la telefon cu șeful politicii externe a Uniunii Europene, Josep Borrell, în timpul căruia cel din urmă a cerut Iranului să stabilească o dată pentru a reveni la Viena și a purta discuții privind restabilirea acordului nuclear. Cu toate acestea, o dată specifică nu a fost încă stabilită.

În timp ce administrația Biden a spus că dorește să revină la acordul nuclear, președintele SUA continuă să aplice campania de „presiune maximă” a lui Trump, deoarece a refuzat să ridice orice sancțiunile înainte de a purta discuții la Viena (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel