Urmărește emisiunea live
Jocurile Olimpice Tokyo din 2020 - Simona Halep, portdrapel: Toată lumea va zice: Asta e românca"
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Ion Ţiriac, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că jucătoarea Simona Halep nu are niciun contracandidat pentru rolul de portdrapel la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

"După părerea mea, şi o spun respectuos, nu există acum niciun competitor pentru acest rol (n.r. - de portdrapelul României) pentru Simona Halep. Atunci când va ieşi cu drapelul tricolor la Tokyo toată lumea va zice: "Asta e românca". Şi atunci am câştigat toţi. Problema e că suntem o ţară democratică şi se va alege portdrapelul democratic. Sau numeşte domnul Covaliu direct", a afirmat Ţiriac.

La 15 iulie, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, şi-a dat acordul la evenimentul organizat la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă pentru primirea Simonei Halep, ca deţinătoarea trofeului de la Wimbledon 2019 să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

"L-am rugat acest lucru pe preşedintele COSR acum câteva săptămâni sau luni (n.r. - dacă poate fi portdrapelul României). I-am spus că îmi doresc tare mult să se întâmple acest lucru. Mi-aş dori, dacă nu e prea mare presiunea, să ne şi spună dacă e de acord", spunea Halep la eveniment, întorcându-se spre preşedintele COSR. Mihai Covaliu a zâmbit atunci şi a încuviinţat de cap. "S-a înregistrat", a afirmat apoi Halep râzând.

Citește și:

Simona Halep, favorita canadienilor la Rogers Cup! "Avem şansa să vedem același joc superb de la Wimbledon"

Ion Ţiriac - Nu mă interesează să avem terenuri de iarbă în România, iarba e pentru animale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel