Data publicării:

Jocurile Olimpice 2012: Rareş Dumitrescu a ratat medalia de bronz la sabie

WhatsApp
rares-dumitrescu
rares-dumitrescu

Scrimerul român Rareş Dumitrescu a ratat medalia de bronz la sabie, după ce a fost învins în finala mică de rusul Nikolai Kovalev, cu 15-9, la Jocurile Olimpice de la Londra.

Kovalev a condus clar meciul şi a avut chiar 10-3, după care Dumitrescu a revenit până la 10-7 pentru rus, care în cele din urmă s-a impus cu 15-9 şi a cucerit bronzul.

Finala se va disputa între italianul Diego Occhiuzzi şi ungurul Aron Szilagyi.

Rareş Dumitrescu l-a învins în ucraineanul Dmitro Boiko în şaisprezecimi, cu 15-12, în optimi a trecut de belarusul Aleksandr Buikevici, cu 15-6, iar în sferturi a dispus de americanul Daryl Homer cu 15-13, iar în semifinale a fost învins de italianul Diego Occhiuzzi cu 15-11.

Tiberiu Dolniceanu a fost învins în şaisprezecimi de americanul Daryl Homer, cu 15-11, iar Florin Zalomir a fost eliminat în aceeaşi fază de sud-coreeanul Gu Bongil, cu 15-12.

Cei trei români vor evolua în concursul pe echipe vineri 3 august, când vor înfrunta China în primul meci.

VEZI CELE MAI SPECTACULOASE POZE DE LA ÎNCEPUTUL JOCURILOR OLIMPICE

Sabrerul Rareş Dumitrescu s-a calificat în optimile probei de sabie din cadrul concursului de scrimă. Dumitrescu a trecut în turul doi de sportivul ucrainean Dmitri Boyko, scor 15-12.

A fost învins în semifinale de  de italianul Diego Occhiuzzi, cu scorul de 15-11.

Dumitrescu a început mai slab şi a primit împotriva sa câteva decizii la limită, astfel că scorul a devenit 5-1 pentru Occhiuzzi. Italianul a condus apoi cu 7-3, 8-5, 10-6, 12-8 şi s-a impus cu 15-11.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel