Jocurile Olimpice 2012: Cele mai sexy sportive - GALERIE FOTO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Pe lângă spectacolul sportiv, la Jocurile Olimpice de la Londra mai pot fi admirate sportivele extrem de frumoase.

Fac sport și au mare grijă la alimentația lor, ceea ce le face să arate extraordinar.

Ceremonia jocurilor olimpice a avut loc, vineri, la Londra unde 80.000 de spectatori au urmărit un spectacol extraordinar de lumini, lasere și muzică.

Pe lângă cei 80.000 de oameni de la Londra, alte sute de milioane au urmărit din fața televizoarelor.

Alin Moldoveanu a câștigat, luni, prima medalie de aur pentru România la Jocurile Olimpice de la Londra la proba de pușcă aer comprimat 10 metri.

Sportivul nostru a cucerit medalia de aur în proba de puşcă aer comprimat 10 metri. El a încheiat concursul cu un total de 702,1 puncte, devansându-l la mare luptă, înaintea ultimei trageri, pe italianul Niccolo Campriani, care a avut un total de 701,5 puncte. Al treilea s-a clasat sportivul indian Gagan Narang.

Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat în finala competiției de la Jocurile Olimpice de la Londra, cu al patrulea rezultat, după echipele din SUA, Rusia și China.

Gimnastele din România, antrenate de Mariana Bitang şi Octavian Belu, după o evoluție nu foarte bună la sol şi, mai ales la paralele, au reușit să mai recupereze la sărituri şi bârnă.

Cu un scor total de 176.264 puncte, fetele echipei de gimnastică din România s-au clasat pe locul 4, obţinând calificarea în finala care va avea loc în 31 iulie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel