Jocul FIFA 20, record de utilizatori la nivel mondial
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Cover FIFA20
Cover FIFA20
EA Sports, compania care are în grijă jocul FIFA 20, a anunţat că acesta a depăşit un prag istoric de utilizatori. 

Jocul a fost lansat în luna septembrie, având inclusă, în premieră, şi Liga 1 din România.

Pentru a celebra realizarea, toţi utilizatorii FIFA 20 înregistraţi până la data de 17 octombrie vor fi recompensaţi cu 8.000 Volta coins, pe care îi pot utiliza pentru personalizarea avatar-ului lor şi pentru a-şi exprima stilul personal cât mai bine.

Suplimentar, jucătorii vor avea la dispoziţie un nou Volta Football Squad Building Challenge, la completarea căruia vor putea obţine recompense în joc, scrie Mediafax. 

La nivel global, FIFA continuă să fie cel mai popular joc video de sport. Jucătorii au depăşit 450 milioane de meciuri în FIFA 20, cu peste 1,2 miliarde de goluri înscrise în toate modurile de joc.

"Modul de joc FIFA Ultimate Team continuă să crească din punct de vedere al numărului de utilizatori în cele 3 săptămâni de la lansare, cu peste 272 milioane meciuri disputate până în prezent. La acestea se adaugă cele peste 138 milioane de meciuri disputate în modul de joc Division Rivals, unde jucătorii concurează pentru a se califica în FIFA Ultimate Team Weekend League, având apoi ocazia de a deveni Campioni FIFA Ultimate Team şi de a concura în turneele EA SPORTS FIFA 20 Global Series, parte a FIFA eWorld Cup", se arată în comunicat.

FIFA 20 este dezvoltat de studiourile EA România (Bucureşti) şi EA Vancouver, şi este disponibil la nivel global pe platformele PlayStation® 4, Xbox One, şi PC. Conform celor de la EA SPORTS, jocul a fost jucat deja de 10 milioane de utilizatori. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel