Joc entuziasmant al Rusiei: 4-1 cu Cehia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
rusia cehia
rusia cehia

Rusia a debutat ca din puşcă la Euro 2012. Arşavin şi compania au făcut instrucţie cu Cehia, în primul meci al grupei pentru ambele echipe. Prima ocazie a aparţinut cehilor, dar a fost un simplu foc de paie, pentru că trupa lui Dick Advocat a rezolvat meciul încă de la pauză când avea 2-0.

Pe stadionul Municipal din Wroclaw, Cehia începe tare meciul cu Rusia. În minutul 4, Aniukov preia cu mîna în careul asediat al "roşilor", dar Webb nu dă nimic. Kadlec (5) trimite cu capul puţin peste poartă. Ruşii stau la cutie, parcă nu s-au trezit. Ies prima dată pe contră abia în minutul 14, cînd Arşavin scoate excelent pentru Kerjakov, dar acesta trimite pe lîngă poartă.

Iadul roşu

A fost doar un avertisment. Un minut mai tîrziu, vine un atac letal, centrare Şirokov, bară Kerjakov, gol Dzagoev (15). De aici, filmul se rupe pentru cehi, iar ruşii, cu katiuşele Arşavin, Şirokov, Kerjakov, Jirkov şi Dzagoev, zboară încîntător spre poarta lui Cech. Dzagoev e singur, dar trage aiurea. Replică slabă Rezek (23), Malafeev reţine simplu. Şi iar intră Arşavin, cine să-l oprească?!, pasă printre, Cech n-a uitat de lovitura la cap, ezită contactul, iar Şirokov îi dă o scăriţă felină: 2-0.

Cehii se întorc în terenul ruşilor. Dar Rosicky e doar o umbră, Baros nu se întîlneşte mai deloc cu mingea, iar Jiracek şi Pilar nu se pot bate singuri cu toţi ruşii. Tot elevii lui Advocaat sînt periculoşi pe contre, însă Kerjakov ratează iar lovitura letală.

Imposibil de oprit

La reluare, pare că e acelaşi meci. Kerjakov, iar singur la 16 metri, trage aiurea. Şi Cehia se trezeşte, Plasil dă o pasă pe uliţa rusă, iar Pilar (52) ţîşneşte şi reaprinde speranţa alor lui: 2-1. De aici ruşii atacă la baionetă, Arşavin e stăpînul terenului, dar Kerjakov ratează, ratează. Cehia nu prea se apropie de poartă. Advocaat se satură, îl scoate pe Kerjakov, Dzagoev (79) nu mai iartă. Iar Pavliucenko (82) dă lovitura de graţie, 4-1, cu un eurogol. Păzea, s-a întors "Sbornaia"!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel